Hi ha un procés participatiu actiu!

PRESSUPOSTOS PARTICIPATIUS 2019 - VOTACIÓ FINAL
Votem i decidim el projecte guanyador dels Pressupostos Participatius de 2019, per al qual l'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni destinarà un import de fins a 75.000 €. Els veïns i les veïnes podeu decidir, entre els 7 projectes finalistes, quin és el que més us agrada. Podeu votar majors de 16 anys empadronats al municipi.

Una cinquantena de persones assisteixen a la jornada de retorn del procés participatiu dels barris de Torre Colomina i Cases Noves

Unes 50 persones van participar dijous 3 de maig en les dues sessions de retorn que s’emmarcaven en el procés participatiu dels barris de Torre Colomina i de Cases Noves de Calonge i Sant Antoni. Les dues sessions tenien per objectiu fer arribar a la ciutadania d’aquests barris la resposta a les inquietuds, suggeriments i propostes que es van plantejar en les sessions de participació. L’alcalde de Calonge i Sant Antoni, Jordi Soler, la regidora de Participació Ciutadana, Mercè Orduña, i el cap de l’àrea de Seguretat Ciutadana i Espai Públic, Carles Roselló, van assistir a aquesta trobada en què els veïns van poder conèixer la viabilitat de cadascuna de les seves propostes. Les qüestions plantejades abordaven diferents temàtiques, des de seguretat ciutadana fins a neteja, passant per temes vinculats amb el mobiliari urbà, la jardineria o l’aparcament de vehicles. Per cadascuna de les qüestions l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni ha elaborat un estudi per valorar la seva viabilitat i per establir també un ordre de prioritats a l’hora de portar-les a terme.

 

Les sessions participatives de barri són un projecte desenvolupat per la regidoria de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni, i s’afegeixen als canals de participació ja existents, com les bústies fixes situades a les Oficines d’Atenció Ciutadana del municipi, les bústies mòbils, el portal www.participa.calonge.cat i els pressupostos participatius.

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies