Pressuspostos participatius

PRESSUPOSTOS PARTICIPATIUS 2019

VOTACIÓ PRIMERA VOLTA: DEL 22 D’OCTUBRE AL 4 DE NOVEMBRE DE 2018

Aquest és el tercer any consecutiu que l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni realitza el projecte de pressupostos participatius.

Aquest projecte consisteix en promoure la participació ciutadana perquè tothom qui vulgui pugui participar fent propostes i votant-les per decidir en quines inversions destinar els recursos disponibles per aquest.

S’ha decidit enguany que es destinen un total de 75.000,00€ al projecte de pressupostos participatius. És un increment respecte els anys anteriors que van ser 50.000,00€.

Des de la Regidoria de Participació ciutadana es vol potenciar i consolidar aquest projecte perquè permet a la ciutadania participar activament de les decisions públiques i col·laborar en el procés de la presa de decisions des de l’Ajuntament.

En aquest sentit, la ciutadania ha pogut fer propostes a l’Ajuntament segons les seves prioritats en dos períodes: al mes de gener, en el marc dels Pressupostos Participatius 2018, en què després de la votació la ciutadania disposava de l’opció de registrar una proposta per a la següent edició dels Pressupostos Participatius; i al mes de juny, dins de la pròpia fase de recollida de propostes dels Pressupostos Participatius 2019.

Recollides un total de 106 propostes, aquestes han estat valorades pels serveis tècnics de les diferents àrees i unitats de l’Ajuntament per determinar la seva viabilitat tècnica i econòmica.

Per tal d’escollir el projecte guanyador dels Pressupostos Participatius 2019, es realitzarà un procés de votació popular a dues voltes. En la primera volta, que es portarà a terme del 22 d’octubre al 4 de novembre, es decidiran les 7 propostes que passaran a la votació final del proper mes de desembre, que decidirà el projecte guanyador.

Per facilitar la participació la votació es podrà fer en línia al web participa.calonge.cat o bé en paper dipositant la butlleta en una de les bústies de Participa, situades a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de Calonge (Plaça de la Concòrdia, 7) o a la de Sant Antoni (Avinguda Catalunya, 26).

Comparteix amb els amics per què hi diguin la seva!

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies