Hi ha un procés participatiu actiu!

PRESSUPOSTOS PARTICIPATIUS 2019 - VOTACIÓ FINAL
Votem i decidim el projecte guanyador dels Pressupostos Participatius de 2019, per al qual l'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni destinarà un import de fins a 75.000 €. Els veïns i les veïnes podeu decidir, entre els 7 projectes finalistes, quin és el que més us agrada. Podeu votar majors de 16 anys empadronats al municipi.

Participa

L’Altaveu Ciutadà, és una eina de democràcia per facilitar la relació entre els veïns i veïnes i l’Ajuntament de Calonge- Sant Antoni, fomentant la implicació de tots en la gestió municipal. La intenció d’aquesta àrea no és assumir el monopoli de la participació al municipi sinó ampliar les vies actuals i promoure-la.

Aquesta àrea posa a disposició del ciutadà un formulari immediat
on el ciutadà pot expressar la seva opinió.

Les opinions rebudes es  gestionaran en el termini de temps més breu possible
i rebreu una resposta al vostre correu electrònic.

En aquesta línia Participació Ciutadana també disposa d'uns suports situats a les Oficines d’Atenció Ciutadana de Calonge (Ajuntament), a Serveis Socials i a l'Oficina de Turisme de Sant Antoni on es poden emplenar uns fulls d’opinió que nosaltres rebem puntualment.

Comparteix amb els amics per què hi diguin la seva!

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies