Plataforma Participa 2015

Plataforma Participa

L’any 2015, la nova regidoria de Participació Ciutadana crea uns Espais de participació ciutadana sota el nom de PARTICIPA. El PARTICIPA està format per una plataforma web i per unes bústies d´opinió on els ciutadans poden expressar les seves opinions sobre qualsevol tema del poble: www.calonge.cat/participa

Les 3 bústies d’opinió estan situades en els següents emplaçaments : 2 a les OAC de Calonge i Sant Antoni i una altre a l’Oficina de Serveis Socials. Hi han les bústies físiques on el ciutadà trobarà un full d’ opinió que podrà omplir i dipositar dins la mateixa bústia.

Participació Ciutadana implicarà a totes les àrees de l’ ajuntament segons el tema que es tracti i a les quals es faran arribar aquestes opinions i suggeriments i es tornarà la resposta al ciutadà.

Al mateix temps i des de la plataforma, es podrà participar com a les bústies físiques donant una opinió o suggeriment i enviar-ho per correu electrònic, però a més es formularà cada mes una pregunta al ciutadà, a manera d’ enquesta amb la finalitat de copsar l’ opinió dels veïns i veïnes, sobre algun tema concret. Al mateix temps la informació rebuda es publicarà a la mateixa plataforma i al butlletí municipal.

En aquest linia l’enquesta evolucionarà cap a preguntes més concretes sobre projectes que l’ajuntament de calonge té previst i sobre els quals el ciutadà podrà puntuar per ordre de prioritat.

També es faran preguntes obertes sobre temes concrets on el ciutadà tingui la possibilitat d’expressar el seu punt de vista.

El PARTICIPA és una eina que vol anar ampliant el ventall participatiu. La consulta del pressupost participatiu va donar un impuls a la plataforma PARTICIPA, de manera que si durant el  2016 vam tenir unes 60 consultes , al primer semestre del 2017 ja hem passat de les 60 consultes, i calculem doblar el nombre d’opinions rebudes.

Comparteix amb els amics per què hi diguin la seva!

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies