Procés participatiu del PLH

 

PROCÉS PARTICIPATIU DEL PLA LOCAL D'HABITATGE 2021-2026

24 DE FEBRER A LES 18.30 H. SESSIÓ DE DEBAT AL PALAU FIRAL DE SANT ANTONI.

Des de l'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni hem impulsat un procés participatiu amb l'objectiu de recollir propostes dels veïns i de les veïnes per a ser incloses al Pla Local d'Habitatge 2021-2026, que actualment es troba en procés de tramitació.

El PLH és un document tècnic que defineix un conjunt d’estratègies i actuacions en matèria d’habitatge per aplicar al municipi, detallant els objectius i les accions a desenvolupar en els propers 6 anys.

Consta bàsicament de dos apartats diferenciats:

1.- Diagnosi de la situació de l’habitatge al municipi.

2.- Pla d’acció amb objectius i propostes d’actuació.

Per tal que la ciutadania pugui examinar-lo i presentar propostes, hem publicat un document explicatiu del PLH aprovat inicialment, disponible en aquesta pàgina i també a la web de l’Ajuntament al següent enllaç:

https://www.calongeisantantoni.cat/municipi/noticies/5d6f428d-5f91-4aeb-b362-8e57e3b55812

Finalitzada la sessió de debat, les propostes presentades seran analitzades pels serveis tècnics municipals per valorar la seva viabilitat.

Les propostes validades seran incloses al PLH i elevades al Ple municipal per a la seva aprovació definitiva.

Aquest procés participatiu, que compta amb una subvenció de la Diputació de Girona, ve motivat per l'equip de govern de l'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni amb la finalitat de captar necessitats i involucrar la ciutadania en la gestió dels afers municipals.

 

Comparteix amb els amics per què hi diguin la seva!

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies