Banc del Temps

La regidoria de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni ha impulsat la creació del Banc del Temps, una proposta d’ajuda mútua i d’intercanvi de serveis, de coneixements i d’habilitats entre la ciutadania que utilitza el temps com a unitat de canvi.

Recentment hem publicat el portal web del Banc del Temps, on podreu trobar-hi tota la informació relativa al funcionament del projecte, i que permetrà gestionar els intercanvis de les persones participants. Com veureu, disposa d’un apartat d’ofertes, en el qual podem inscriure tot allò que oferim a la resta del grup, i un apartat de demandes, on podem registrar allò que ens caldria.

Podeu accedir-hi clicant el següent enllaç:

https://bancdeltemps.calongeisantantoni.cat/

Si desitgeu sumar-vos al Banc del Temps, podeu omplir el formulari d’inscripció en línia, indicant les vostres dades de contacte i els serveis que us agradaria oferir i/o rebre de la resta del grup:

Preinscripció | Banc del temps Calonge i Sant Antoni

Des del Banc del Temps ens hi posarem en contacte per concretar una entrevista presencial amb l’objectiu d’informar sobre el funcionament i normes del Banc del Temps, aclarir dubtes i validar la inscripció.

Per qualsevol dubte o aportació, podeu escriure’ns també a l’adreça: bancdeltemps@calongeisantantoni.cat

Comparteix amb els amics per què hi diguin la seva!

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies