Banc del Temps

La regidoria de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni ha impulsat el projecte del Banc del Temps, una proposta de suport mutu i d’intercanvi de serveis, de coneixements i d’habilitats entre la ciutadania que utilitza el temps com a unitat de canvi

La finalitat del Banc del Temps és promoure la participació ciutadana i afavorir les interrelacions veïnals, fomentar la cohesió social, el diàleg, la solidaritat i l'ajuda, alhora que es dona resposta a les necessitats dels veïns i de les veïnes a través dels intercanvis entre oferta i demanda.

El Banc del Temps disposa d'un espai web propi, on podeu trobar-hi tota la informació relativa al funcionament del projecte, i que permet gestionar els intercanvis de les persones participants. Com veureu, disposa d’un apartat d’ofertes, en el qual podem inscriure tot allò que oferim a la resta del grup, i un apartat de demandes, on podem registrar allò que ens caldria.

Podeu accedir al PORTAL WEB DEL BANC DEL TEMPS clicant el següent enllaç:

https://bancdeltemps.calongeisantantoni.cat/

Si desitgeu sumar-vos al Banc del Temps, podeu omplir el formulari d’inscripció en línia, indicant les vostres dades de contacte i els serveis que us agradaria oferir i/o rebre de la resta del grup:

Preinscripció | Banc del temps Calonge i Sant Antoni

Des del Banc del Temps ens hi posarem en contacte per concretar una entrevista presencial amb l’objectiu d’informar sobre el funcionament i normes del Banc del Temps, aclarir dubtes i validar la inscripció.

Per qualsevol dubte o aportació, podeu escriure’ns també a l’adreça: bancdeltemps@calongeisantantoni.cat

O també podeu resoldre els dubtes al PUNT D'ATENCIÓ PRESENCIAL habilitat al Palau Firal de Sant Antoni cada dimarts de 17 a 19 h.

Comparteix amb els amics per què hi diguin la seva!

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies