QUÈ ÉS EL CANAL PARTICIPA?

 

El Canal Participa és una eina de participació ciutadana per facilitar la relació entre els veïns i veïnes i l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni, fomentant la implicació de tots i totes en la gestió municipal. La intenció d’aquesta àrea no és assumir en exclusiva la participació al municipi sinó ampliar les vies actuals i promoure-la.

Aquesta àrea posa a disposició del ciutadà un formulari en línia on el ciutadà pot expressar la seva opinióLes opinions rebudes es  gestionaran en el termini de temps més breu possible i rebreu una resposta al vostre correu electrònic.

 

El Canal Participa també disposa d'unes bústies situades a les Oficines d’Atenció Ciutadana de Calonge (Ajuntament) i de Sant Antoni (Oficina de Turisme), al Palau Firal de Sant Antoni i a les biblioteques i pavellons de Calonge i de Sant Antoni, on es poden emplenar i dipositar butlles d’opinió que nosaltres rebem puntualment.

 

Comparteix amb els amics per què hi diguin la seva!

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies