QUÈ SÓN LES CONSULTES DE BARRI?

 

Les Consultes de Barri es defineixen com un procés participatiu amb sessió de debat entre els veïns i veïnes amb l'objectiu de detectar propostes de millora concretes per al barri. Els acords otinguts en aquest procés participatiu no són vincultants però sí preceptius i contenen les següents fases:

- FASE D’INFORMACIÓ: Difusió de la informació relativa al procés participatiu, amb la publicació al web de Participació Ciutadana i amb la distribució de tríptics i cartells informatius sobre el lloc i dates de les sessions de debat.

- FASE DE DEBAT: En les sessions de debat s’analitzen les aportacions, opinions i suggeriments dels veïns i veïnes amb l’objectiu de determinar propostes concretes de millora dels barris.

- FASE DE VALIDACIÓ: Les propostes de millora dels barris són analitzades pels serveis tècnics municipals per tal de valorar la seva viabilitat d’execució.

- FASE DE RETORN: Un cop traslladades les propostes de millora a les àrees de l’Ajuntament corresponents, en funció de la matèria de cada proposta de millora, i rebuda la resposta, es procedeix a la convocatòria d’una sessió de retorn, en la qual es trasllada als veïns i veïnes les respostes a les propostes de millora plantejades.

Aquest procés participatiu ve motivat per l’equip de govern de l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni amb la finalitat de captar necessitats, definir accions de millora i apropar la participació als barris.

 

CONSULTES DE BARRI REALITZADES

- Cases Noves de Sant Antoni (2017-2018).

- Torre Colomina (2017-2018).

- Padró, Camp de la Llebre, Puigtavell i Puigventós (2018-2019).

- Nucli de Calonge (2018-2019).

- Nucli de Sant Antoni (2020-2021).

- Mas Pallí (2020-2021).

- L'Eixample (2021).

- Puigsapera i Sant Antoni Est (2021).

- Mas Ambrós, Puig Tomàs, L'Illa i Riufred (2022).

- Parc Aumell i Torre Valentina (2022).

 

Comparteix amb els amics per què hi diguin la seva!

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies