Calonge i Sant Antoni Participa!

 

Benvinguts i benvingudes a L'ALTAVEU CIUTADÀ!

La regidoria de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni ha establert uns punts d’opinió mitjançant els quals la ciutadania pot fer arribar a l’equip de govern les seves idees, opinions i suggeriments sobre qualsevol aspecte de la vida local. Agrairem la vostra col·laboració doncs aquesta ens ajuda a replantejar-nos, reorganitzar-nos i posar en marxa els canvis necessaris per millorar la relació amb la ciutadania.

El nostre objectiu és establir la col·laboració entre els veïns i veïnes del municipi i l’Ajuntament mitjançant la comunicació per aconseguir ser més eficients en l’acció de govern. La Participació és un mecanisme per escoltar les diferents veus, d’aquí que l’anomenem “Altaveu Ciutadà”, i ens ha de servir per prendre decisions escoltant les diverses aportacions de la ciutadania.

A aquest canal s'afegeixen altres processos participatius com les Consultes de Barri o els Pressupostos Participatius. Amb les Consultes de Barri es pretén captar les necessitats i propostes de millora dels barris a través de la dinamització de debats, amb l'objectiu de definir accions de millora i apropar la participació als barris.

Finalment, els Pressupostos Participatius promouen la participació ciutadana perquè tothom qui vulgui pugui participar fent propostes i votant-les per decidir en quines inversions destinar els recursos disponibles per aquest.

Esperem que feu ús d'aquests canals participatius i tingueu per segur que rebreu la nostra resposta!

Salutacions,

Mercè Orduña Valiente

Regidora de Participació Ciutadana

Comparteix amb els amics per què hi diguin la seva!

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies