QUÈ SÓN ELS PRESSUPOSTOS PARTICIPATIUS?

 

El projecte dels Pressupostos Participatius consisteix en promoure la participació ciutadana perquè tothom qui vulgui pugui participar fent propostes i votant-les per decidir en quines inversions destinar els recursos disponibles per aquest procés participatiu. 

Les propostes hauran de complir una sèrie de requisits per tal que aquestes siguin validades pels serveis tècnics municipals i siguin sotmeses a votació popular. Actualment es destinen 125.000 euros al projecte guanyador i en la darrera edició hi va haver un total de 1.769 participacions, entre la fase de recollida de propostes, la primera volta de votació i la votació final.

Des de la Regidoria de Participació Ciutadana es vol potenciar i seguir consolidant aquest projecte perquè permet a la ciutadania participar activament de les decisions públiques i col·laborar en el procés de presa de decisions des de l'Ajuntament.

 

PROJECTES GUANYADORS DELS PRESSUPOSTOS PARTICIPATIUS

- Pressupostos Participatius 2017: Millora dels passos de vianants.

- Pressupostos Participatius 2018: Millora dels parcs infantils al municipi.

- Pressupostos Participatius 2019: Asfaltatge de carrers del municipi.

- Pressupostos Participatius 2020: Asfaltatge de carrers del municipi.

- Pressupostos Participatius 2021: Millora i substitució dels contenidors d'escombraries i punts de recollida selectiva.

- Pressupostos Participatius 2022: Millorar les instal·lacions dels camins de ronda i accessos a les platges i caletes del municipi.

- Pressupostos Participatius 2023: Habilitar un espai de passeig natural seguint la riera de Calonge.

Comparteix amb els amics per què hi diguin la seva!

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies