Avança l’estat d’execució del projecte de millora dels parcs infantils (17/10/2018)

El projecte de millora dels parcs infantils de Calonge i Sant Antoni, que va ser l’escollit per la ciutadania en els Pressupostos Participatius 2018, avança i seguint les previsions s’ha pogut licitar aquest mes d’octubre. Actualment l’Ajuntament ja ha adjudicat l’execució del projecte i els treballs començaran en breu. Es preveu actuar en 17 parcs infantils del municipi i renovar les zones de jocs situades a les tres escoles i a les dues llars d’infants. Aquesta actuació suposarà una inversió de fins a 50.000€. El projecte preveu renovar la zona de jocs infantils de les escoles Llevantí de Mar, La Sínia i Pere Rosselló, així com també de les llars d’infants La Palmera i El Ginjoler. A més d’aquests espais, el projecte també permetrà millorar els parcs infantils de les places del Corriol, de la Llibertat i d’Otívar, i els del parc dels Ànecs, Triadors, Carrer Mascarell i Carrer del Sard, Passeig d’Hivern, Mirador dels Joncs, Pineda de l’Àvia Jovita i la zona verda de Riufred i del PAEC.

Pel 2019 l’Ajuntament augmenta un 50% la partida econòmica dels pressupostos participatius, destinant-hi 75.000€

Pel que fa als Pressupostos Participatius de l’any vinent, la regidoria de Participació Ciutadana va establir un nou sistema de funcionament per tal d’apropar encara més la presa de decisions a la ciutadania. En aquest sentit, es va obrir durant el mes de juny un període de recollida de propostes en la qual la ciutadania va poder presentar les que creia més convenients i necessàries per al municipi. Un cop finalitzada aquesta primera fase de recollida de propostes, que va acabar el dia 30 de juny, es passarà a la fase de votació. Aquesta segona fase s’organitzarà en un procés de votació popular de dues voltes. En la primera, prevista per a l’octubre d’enguany, s’escollirà les 7 propostes finalistes que passaran a la segona votació. En la segona, prevista pel desembre, es decidirà el projecte guanyador al qual l’Ajuntament hi destinarà un import de fins a 75.000€ dins del procés dels Pressupostos Participatiu, augmentant així un 50% la dotació econòmica destinada a aquests projectes. Aquest és el tercer any que l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni impulsa els pressupostos participatius per apropar la presa de decisions a la ciutadania. Els pressupostos participatius són un projecte desenvolupat per la regidoria de Participació Ciutadana i s’afegeixen als altres canals de participació ja existents, com les bústies fixes situades a les Oficines d’Atenció Ciutadana del municipi, les bústies mòbils, el portal www.participa.calonge.cat i les jornades de participació de barris.

Comparteix amb els amics per què hi diguin la seva!

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies