Calonge i Sant Antoni apropa la participació ciutadana organitzant dues noves Consultes de Barri (06/05/2022)

La regidoria de Participació Ciutadana convoca per la setmana vinent dues sessions de Consultes de Barri. La primera d’aquestes trobades participatives serà amb els veïns i veïnes de Mas Ambrós, Puig Tomàs, L’Illa i Riufred, que tindrà lloc dimarts 10 de maig a les 18.30 h a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni. La segona sessió serà l’endemà, dimecres 11 de maig, per la qual es convoquen els veïns i veïnes de Parc Aumell i Torre Valentina en una sessió que tindrà lloc a les 18.30 h a la Sala Tic del Palau Firal.

Les Consultes de Barri tenen per objectiu conèixer de primera mà les necessitats de cada barri i apropar la participació ciutadana. Per aquest motiu s’organitza una primera sessió de debat, per poder recollir les propostes de millora que fan els veïns i veïnes. Un cop recollides les propostes, des dels serveis tècnics de l’Ajuntament s’analitza la seva viabilitat i, posteriorment, es convoca una sessió de retorn per informar a la ciutadania de quines propostes han estat validades i es podran portar a terme.

La regidoria de Participació Ciutadana va iniciar les Consultes de Barri l’any 2017, i amb les d’ aquest any se n’ hauran realitzat 10, algunes de les quals afectaven a més d’un barri. D’aquesta manera s’ha pogut arribar fins a un total de 12 barris de Calonge i Sant Antoni i amb les dues sessions organitzades per la setmana vinent s’haurà arribat a 18 barris. Així doncs les Consultes de Barri hauran arribat a Cases Noves de Sant Antoni, Torre Colomina, Padró, Camp de la Llebre, Puigtavell, Puigventós, Nucli de Calonge, Nucli de Sant Antoni, Mas Pallí, L'Eixample, Puigsapera, Sant Antoni Est, Mas Ambrós, Puig Tomàs, L’Illa, Riufred, Parc Aumell i Torre Valentina.

Comparteix amb els amics per què hi diguin la seva!

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies