Calonge i Sant Antoni dona resposta a les peticions dels veïns i veïnes dels barris de Mas Ambrós, Puig Tomàs, L’Illa, Riufred, Parc Aumell i Torre Valentina (03/10/2022)

La regidoria de Participació Ciutadana convoca dues sessions de retorn en el marc de les Consultes de Barri. Es tracta de donar resposta a les propostes i peticions que van presentar els veïns i veïnes de Mas Ambrós, Puig Tomàs, L’Illa, Riufred, Parc Aumell i Torre Valentina durant les sessions de debat que van tenir lloc el mes de maig. En aquelles dues sessions els veïns i veïnes van realitzar gairebé una cinquantena de propostes en la cinquena edició de les Consultes de Barri. Els debats es van repartir en dues sessions, i es van recollir les peticions de la ciutadania. Ara, un cop analitzada la viabilitat tècnica i econòmica de les propostes per part dels serveis municipals, l'Ajuntament donarà resposta a cadascuna de les propostes i es traslladarà als veïns i veïnes, d’una banda, quines propostes no s’han pogut validar, indicant els motius, i d’altra banda, aquelles que han estat validades i que es podran portar a terme.

Les sessions de retorn de les consultes de barri tindran lloc el proper dimecres 5 d’octubre. En el cas dels barris de Mas Ambrós, Puig Tomàs, L’Illa i Riufred la sessió de retorn es farà a les 17.30 h a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni, i en el cas de Parc Aumell i Torre Valentian es farà a les 19.30 h a la Sala TIC del Palau Firal de Sant Antoni.

Entre les propostes que es van recollir a Mas Ambrós, Puig Tomàs, l’Illa i Riufred destaquen les relacionades amb la mobilitat, amb la recollida de residus i amb l’enllumenat, entre d’altres. Aquests suggeriments s’afegeixen als que es van proposar a Parc Aumell i Torre Valentina, amb peticions com millorar la neteja de la riera, disposar de més aparcament o millorar l’asfaltatge d’alguns carrers.

Comparteix amb els amics per què hi diguin la seva!

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies