Calonge i Sant Antoni dona resposta a les peticions dels veïns i veïnes dels barris de Puigsapera, Sant Antoni Est i l’Eixample (24/11/2021)

La regidoria de Participació Ciutadana convoca dues sessions de retorn en el marc de les Consultes de Barri. Es tracta de donar resposta a les propostes i peticions que van presentar els veïns i veïnes de Puigsapera, Sant Antoni Est i l’Eixample durant les sessions de debat que van tenir lloc el mes de setembre. En aquelles dues sessions els veïns i veïnes van realitzat una cinquantena de propostes en la quarta edició de les Consultes de Barri. Els debats es van repartir en dues sessions, i es van recollir les peticions de la ciutadania. Ara, un cop analitzada la viabilitat tècnica i econòmica de les propostes, la regidoria de Participació Ciutadana donarà resposta a cadascuna de les propostes i es traslladarà als veïns i veïnes, d’una banda, quines propostes no s’han pogut validar, indicant els motius, i d’altra banda, aquelles que han estat validades i que es podran portar a terme.

Les sessions de retorn de les consultes de barri tindran lloc, en el cas dels barri de l’Eixample, el dimarts 30 de novembre a les 18 h. a la Sala de Plens de l’Ajuntament. Pels barris de Puigsapera i Sant Antoni Est la sessió de retorn serà l’1 de desembre a les 18 h a la sala tic del Palau Firal de Sant Antoni.

Entre les propostes que es van recollir a Puigsapera i Sant Antoni Est hi ha les de regular i reduir més el trànsit, limitar la velocitat i l’aparcament en algunes zones. També es va sol·licitar més periodicitat en la recollida de rebuig en certs sectors. Aquests suggeriments s’afegeixen als que es van proposar a l’Eixample i que feien referència a canviar l’horari de recollida d’escombraries, trobar solucions als problemes sobre el manteniment de la riera, les diferents reformes  a efectuar al paviment i la possibilitat de tenir un espai/plaça de zona verda. Les Consultes de Barri s’han enfocat en temàtiques com Medi Ambient, Enllumenat, Aigua, Residus, Via Pública, Parcs, Mobilitat, Accessibilitat, Seguretat, Oci, Manteniment, Jardineria i Comunitat.

Comparteix amb els amics per què hi diguin la seva!

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies