Calonge i Sant Antoni executa les inversions vinculades al projecte guanyador dels Pressupostos Participatius 2022 (27-07-2022)

El passat mes de gener de 2022 la ciutadania de Calonge i Sant Antoni va decidir el projecte guanyador dels Pressupostos Participatius 2022: la millora de les instal·lacions dels camins de ronda i accessos a les platges i cales del municipi.

En tot el procés dels Pressupostos Participatius 2022, entre la fase de presentació de propostes, la primera volta de votació i la votació final, hi va haver un total de 1.479 participacions ciutadanes.

En el marc d’aquest projecte guanyador, pel qual s’ha destinat un import de fins a 125.000 euros del pressupost municipal d’inversions, s’han realitzat diverses actuacions a les platges per tal de fer-les més accessibles: la instal·lació de passarel·les per facilitar l’accés a la platja i a l’aigua, la instal·lació de quatre baranes d’acer inoxidable a diversos punts de la platja per facilitar l’accés a l’aigua amb total seguretat, la creació d’illes per les dutxes per fer més còmode i funcional l’entrada i sortida de la sorra als usuaris de les platges, entre d’altres.

Amb aquestes actuacions, les inversions programades en el marc d’aquest procés participatiu estan ja executades.

Enguany els Pressupostos Participatius 2023 arriben a la seva setena edició. Actualment es troben en fase de recollida de propostes ciutadanes, per la qual ja se n’han pogut recollir gairebé un centenar, i fins el 31 de juliol es poden seguir presentant propostes:

-       Enviant un correu a participa@calonge.cat

-       Omplint el formulari disponible al següent enllaç:

https://participa.calonge.cat/ca/inici.html?enquesta=19

-       De manera presencial, a qualsevol de les bústies de Participació Ciutadana ubicades a les OAC, biblioteques i pavellons de Calonge i Sant Antoni, i el punt d’atenció ciutadana del Passeig Josep Mundet.

El projecte dels Pressupostos Participatius s’impulsa des de la regidoria de Participació Ciutadana amb la voluntat de promoure la participació perquè tothom qui vulgui pugui fer-ho presentant propostes i votant-les per decidir en quines inversions destinar aquest import del pressupost municipal.

 

Comparteix amb els amics per què hi diguin la seva!

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies