Calonge i Sant Antoni realitza una jornada de participació ciutadana pel Pla Local d’Habitatge (19/02/2021)

L’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni impulsa un procés participatiu amb l’objectiu de recollir propostes dels veïns i de les veïnes per a ser incloses al Pla Local d’Habitatge 2021-2026. Aquest document, que actualment es troba en fase d’exposició pública, té per objectiu principal definir un conjunt d’estratègies i actuacions en matèria d’habitatge per aplicar al municipi en els propers 6 anys.

El procés de participació ciutadana del Pla Local d’Habitatge s’obre ara amb una fase informativa, en la qual la ciutadania pot consultar la proposta de document a la web de l’Ajuntament (www.calongeisantantoni.cat) i a la de Participació Ciutadana (https://participa.calonge.cat).

La setmana vinent s’obrirà la fase de debat, amb la convocatòria d’una trobada amb la ciutadania que tindrà lloc el 24 de febrer a les 18.30 h. al Palau Firal de Sant Antoni. El procés participatiu es tancarà amb la fase de retorn, quan un cop analitzada la viabilitat de les propostes de la ciutadania per part dels serveis tècnics municipals, s’elaborarà el document definitiu del Pla Local d’Habitatge, que es podrà consultar a la web municipal. Finalment, el document definitiu s’elevarà al Ple per la seva aprovació definitiva. 

Comparteix amb els amics per què hi diguin la seva!

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies