Calonge i Sant Antoni impulsa la creació del Banc del Temps (19/10/2021)

La regidoria de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni està impulsant la creació del Banc del Temps, una proposta d’ajuda mútua i d’intercanvi de serveis entre la ciutadania. Amb l’objectiu d’implicar els veïns i veïnes del municipi en la creació d’aquest Banc del Temps, l’Ajuntament ha convocat dues trobades amb la ciutadania per establir les bases d’aquest punt de trobada i d’intercanvi de tasques, serveis i coneixements. La creació d’aquest banc té entre els seus objectius fer una societat més participativa i cohesionada, així com establir xarxes de suport entre les persones amb necessitats que es basi en la solidaritat, i oferir recursos a persones que els necessitin.

Les trobades amb la ciutadania seran el proper  2 de novembre a la Sala de Plens de l’Ajuntament i el 3 de novembre al Palau Firal de Sant Antoni. Les dues trobades tindran lloc de 18.30 h a 20.30 h i per participar-hi no cal inscripció prèvia. Els objectius d’aquestes trobades són donar a conèixer què és un banc del temps, sensibilitzar les persones participants sobre aquesta forma d’intercanvi que promou i permet la convivència cooperativa i que prenguin consciència, com a possibles membres d’un banc del temps, de les pròpies capacitats, habilitats i competències.

El Banc del Temps de Calonge i Sant Antoni és un projecte que impulsa la regidoria de Participació Ciutadana. Les persones que vulguin conèixer millor aquest projecte o participar-hi activament poden posar-se contactar al 972 60 94 11 i a bancdeltemps@calongeisantantoni.cat.

Comparteix amb els amics per què hi diguin la seva!

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies