Calonge i Sant Antoni obre el període de presentació de propostes per als Pressupostos Participatius 2022 (15/06/2021)

L’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni ha obert el període de presentació de propostes per al procés participatiu dels pressupostos 2022, incrementant la dotació econòmica respecte a l’any passat en un 25%, i destinarà 125.000€ enlloc dels 100.000 que va aportar a la darrera edició. Enguany s’ha incorporat un nou requisit i els projectes hauran de satisfer necessitats socials, culturals o mediambientals per ser validats. L’Ajuntament, que té l’objectiu d’apropar la presa de decisions a la ciutadania, tancarà el procés de presentació de propostes el pròxim 4 de juliol.

Obert el termini, hi ha tres vies on poder presentar el projecte que es consideri més convenient i necessari per al municipi. La ciutadania ho podrà fer en línia, omplint el formulari disponible a: https://participa.calonge.cat; enviant un correu electrònic amb el projecte adjunt a: participa@calonge.cat; o de manera presencial a qualsevol de les bústies del Canal Participa ubicades a les OAC, biblioteques i pavellons de Calonge i de Sant Antoni.

Aquest és el sisè any que l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni impulsa el procés dels pressupostos participatius, el qual es dividirà en tres fases: la de presentació de propostes, que engloba qualsevol persona, independentment que estigui empadronada al municipi; la de validació per part dels serveis tècnics municipals per assegurar que es compleixen els requisits establerts; i la de votació popular per decidir el projecte guanyador.

Comparteix amb els amics per què hi diguin la seva!

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies