Calonge i Sant Antoni obre el procés participatiu pels pressupostos 2021 (15/06/2020)

Calonge i Sant Antoni obre el procés participatiu pels pressupostos 2021

Calonge i Sant Antoni, a 15 de juny de 2020.- L’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni engega una nova edició dels pressupostos participatius amb l’inici de la recollida de les propostes que es valoraran per incorporar-les al pressupost municipal de l’any vinent. Malgrat la situació provocada per la Covid19, la regidoria de Participació Ciutadana ha decidit impulsar els pressupostos participatius, prioritzant la recollida de propostes online. El pressupostos participatius s'organitzaran en tres fases: la de presentació de propostes, la de validació i la de votació. Enguany la novetat és que els pressupostos participatius incrementen la seva dotació, passant de 75.000 a 100.000€. 

Dilluns 15 de juny i fins al 16 d'agost s'obrirà el termini perquè la ciutadania presenti les seves propostes. En aquesta fase pot participar-hi qualsevol persona, independentment de què estigui empadronada al municipi. Durant aquest període de recollida de propostes la regidoria de Participació Ciutadana promourà una campanya per fer arribar la informació a la ciutadania, que inclourà la difusió a través d’un newsletter a les persones que han participat en anteriors edicions, així com també s’aproparà la participació amb la instal·lació d’una carpa al mercat setmanal de Calonge i al de Sant Antoni. A Calonge la carpa s'instal·larà els dies 30 de juliol i 6 d'agost, i a Sant Antoni el 29 de juliol i el 5 d'agost. Les propostes es poden presentar telemàticament a través de la web participa.calonge.cat.

Un cop tancat el termini de presentació de propostes s'obrirà el període de validació, que serà fins al 30 de setembre. Les propostes presentades per la ciutadania seran sotmeses a validació per part dels serveis tècnics municipals, per assegurar que compleixen els requisits establerts en les bases de participació. Un cop finalitzada la fase de validació s'obrirà el període de votacions el 23 de novembre i fins al 31 de desembre. Durant aquest termini la ciutadania podrà votar telemàticament i també s'aporaran les urnes al carrer, amb la presència de la carpa de participació als mercats setmanals de Calonge i de Sant Antoni. Podran participar en la fase de votació les persones majors de 16 anys empadronades al municipi. 

Aquest és el cinquè any que l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni impulsa els pressupostos participatius per apropar la presa de decisions a la ciutadania.

Comparteix amb els amics per què hi diguin la seva!

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies