Calonge i Sant Antoni organitza dues sessions de retorn de les Consultes de Barri per les zones de Mas Pallí i nucli de Sant Antoni (14/01/2021).

La regidoria de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni organitza el proper dimarts, 19 de gener, dues sessions de retorn en el marc de les Consultes de Barris adreçades als veïns i veïne de Mas Pallí i del nucli de Sant Antoni. Les sessions participatives tindran lloc el 19 de gener a la tarda al Palau Firal de Sant Antoni. A les 18 h serà l’hora dels veïns i veïnes de Mas Pallí, i a les 19.30 h la dels del nucli de Sant Antoni. Es tracta de les sessions de retorn com a continuació de les sessions de debat que van tenir lloc en aquestes dues zones del municipi a finals de setembre i primers d’octubre de l’any passat, en les quals hi van assistir un total de 150 persones. L’objectiu és donar resposta a les propostes i inquietuds que va plantejar la ciutadania durant les sessions de debat. Per cadascuna de les qüestions l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni ha elaborat un document de treball valorant la seva viabilitat i establint també un ordre de prioritats a l’hora de portar-les a terme. 

Per participar en les sessions de retorn de les Consultes de Barris, i seguint les mesures de prevenció per aturar la propagació de la Covid19, cal inscriure’s prèviament enviant un mail a participa@calonge.cat, indicant el nom, cognom i DNI/NIE. 

Les Consultes de Barri són un projecte impulsat per la regidoria de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni, i s’afegeixen als canals de participació ja existents, com les bústies fixes situades a les Oficines d’Atenció Ciutadana del municipi, les bústies mòbils, el portal http://participa.calonge.cat/ i els pressupostos participatius.

 

Comparteix amb els amics per què hi diguin la seva!

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies