Calonge i Sant Antoni respon a les 133 propostes dels veïns i veïnes de Mas Pallí i nucli de Sant Antoni (20/01/2021)

L’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni va celebrar ahir dues sessions de participació ciutadana adreçades als veïns i veïnes de Mas Pallí i del nucli de Sant Antoni. Es tracta de dues sessions de retorn que s’emmarquen en les Consultes de Barri que organitza la regidoria de Participació Ciutadana. L’objectiu d’aquestes sessions participatives, que van tenir lloc al Palau Firal, era donar resposta a les propostes i inquietuds que va plantejar la ciutadania durant les sessions de debat. En total es van presentar 133 propostes i peticions durant les sessions de debat de Mas Pallí i del nucli de Sant Antoni. Aquestes propostes s’han analitzat una per una per part dels serveis tècnics municipals, per poder donar resposta a cadascuna d’elles. En aquest sentit, la sessió de retorn de les Consultes de Barri va permetre explicar la viabilitat de cadascuna de les propostes presentades per la ciutadania, així com el calendari previst per poder-les portar a terme.

La regidora de Participació Ciutadana, Mercè Orduña, valora molt positivament les sessions que van tenir lloc ahir. Orduña explica que “vam tenir una molt bona resposta per part dels veïns i veïnes i estem molt contents i satisfets de la participació i de la col·laboració de la ciutadania”. Orduña també explica que “les consultes de barri ens permeten apropar la participació ciutadana a tothom, i seguirem treballant per continuar en aquesta línia. El nostre objectiu és implicar com més veïns i veïnes millor, que vegin que els escoltem i que valorem les seves propostes. Pensem que aquesta és una bona manera d’acostar les decisions de l’Ajuntament a la ciutadania”.

Les sessions de retorn de les Consultes de Barri es van fer seguint la normativa Covid-19, amb inscripció prèvia, limitació d’aforament i espai entre els assistents, així com neteja de mans, ús de mascareta i desinfecció de la sala. Les persones que no van poder assistir presencialment a aquestes sessions podran consultar el document que recull la resposta a cadascuna de les peticions, i que aviat estarà disponible al web http://participa.calonge.cat/ 

Les Consultes de Barri són un projecte impulsat per la regidoria de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni, i s’afegeixen als canals de participació ja existents, com les bústies fixes situades a les Oficines d’Atenció Ciutadana del municipi, les bústies mòbils, el portal http://participa.calonge.cat/ i els pressupostos participatius.

 

Comparteix amb els amics per què hi diguin la seva!

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies