Comença el Projecte de passos de vianants escollit als Pressupostos Participatius 2017 (12/06/2017)

Comença el Projecte de passos de vianants escollit als Pressupostos Participatius 2017.

A principis d’aquest any vam impulsar des de l’Ajuntament de Calonge la consulta ciutadana per tal de prioritzar el destí de fins a 50.000 € del pressupost municipal en diferents projectes de via pública. De les propostes plantejades, la que va tenir més suport per part de la ciutadania va ser la de continuar adaptant els passos de vianants del municipi per tal de fer-los accessibles a tothom.

Des de l’Ajuntament hem treballat durant aquests mesos per tal de fer realitat aquesta petició ciutadana, de manera que ara ja  us podem avançar que hem detectat fins a 23 passos de vianants on cal actuar  prioritàriament per fer-los accessibles. A banda de l’eliminació de les barreres arquitectòniques, també farem un pas endavant, dins de l’estratègia Smart City, per tal de crear 7 passos de vianants intel·ligents en punts especialment problemàtics, que ens permetran millorar la seguretat de la ciutadania.

Adjunt trobareu els plànols on hi ha assenyalats els passos de vianants on tenim previst actuar, si bé hem d’aclarir que l’execució de les obres l’anirem fent paulatinament i en funció de la disponibilitat pressupostària, destinant un màxim de 50.000 € tal i com establien les bases de la consulta ciutadana.  

 

 

 

Comparteix amb els amics per què hi diguin la seva!

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies