Comença la votació per triar els 7 projectes finalistes dels Pressupostos Participatius 2022 de Calonge i Sant Antoni (15/11/2021)

Avui comença la primera volta de les votacions per triar les propostes finalistes per als Pressupostos Participatius 2022 de l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni, que impulsa la regidoria de Participació Ciutadana. Les 116 propostes presentades per la ciutadania durant la fase de recollida s’han validat i agrupat, de manera que en la fase actual de votació es poden triar entre 39 propostes. D’aquestes, 7 passaran a la fase final.  Enguany s’ha incorporat un nou requisit i tots els projectes presentats havien de satisfer necessitats socials, culturals o mediambientals per ser aprovats. També s’ha incrementat un 25% la dotació pressupostària, de manera que es destinaran fins a 125.000€ al projecte guanyador.

El període de votació d’aquesta primera volta comença avui 15 de novembre, i s’allargarà fins al dia 30 de novembre. La ciutadania pot votar fins a 3 propostes amb vot ponderat de 3, 2 i 1 punts. En total es triaran 7 projectes que passaran a la fase final. La votació es pot fer online a vota.calonge.cat o bé presencialment a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de Calonge (Plaça de la Concòrdia, 7) o a la de Sant Antoni (Avinguda Catalunya, 26) de 8.30 a 14 h. En aquesta primera volta poden votar les persones majors de 16 anys que estiguin empadronades al municipi o bé que siguin titulars o cotitulars de segones residències.

D’entre les 39 propostes que la ciutadania pot votar hi ha, entre d’altres, la inversió en la compra de semàfors adaptats per a persones invidents, la creació d’espais per l’intercanvi de llibres, revistes i material de lectura, la instal·lació de controladors d’aparcament de vehicles, la creació d’una aula de natura, la millora de l’accessibilitat de les voreres per a persones amb mobilitat reduïda, la creació d’una zona d’horts urbans comunitaris i ecològics, o la instal·lació de plaques solars als edificis municipals.

Durant el període de presentació es van recollir 116 propostes presentades per la ciutadania. Ara aquestes propostes, un cop validades per part dels serveis tècnics municipals, s’han agrupat en 39 propostes que passen a la fase de votació per triar 7 projectes finalistes. Un cop escollits aquestes 7 propostes passaran a la fase final de votació que determinarà el projecte guanyador dels Pressupostos Participatius 2022, pel qual es destinaran 125.000 euros del pressupost municipal d’inversions, un 25% més respecte a l’any passat.

Comparteix amb els amics per què hi diguin la seva!

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies