Comencen les votacions dels pressupostos participatius 2021 de Calonge i Sant Antoni (23/11/2020)

Des d’avui i fins al dia 31 de desembre la ciutadania de Calonge i Sant Antoni pot participar en l’elecció del projecte guanyador dels pressupostos participatius 2021. La votació es pot fer online a la plataforma https://vota.calonge.cat/, o bé presencialment a les bústies situades a les oficines d’atenció ciutadana de Calonge i de Sant Antoni, al pavelló de Calonge i al de Sant Antoni i també a les biblioteques Pere Caner de Calonge i La Cooperativa de Sant Antoni. Per apropar les urnes a la ciutadania, des de la regidoria de Participació Ciutadana també s’instal·larà una parada al mercat de Calonge els dies 3 i 17 de desembre i al de Sant Antoni els dies 2 i 16 de desembre, on també es podrà votar.

 

Enguany la ciutadania pot votar 3 projectes dels 29 finalistes i es destinarà un import màxim de 100.000€. El sistema de votació serà ponderat, de manera que es pot triar una primera opció, a la qual se li assignaran 3 punts, una segona, a la qual s’adjudicaran 2 punts, i una tercera proposta, a la que se li assignarà 1 punt.

 

Els 29 projectes entre els quals es pot votar són el resultat de les propostes que la ciutadania va presentar en la fase de recollida de projectes, del 15 de juny al 16 d’agost. Les propostes presentades per la ciutadania han estat sotmeses a un procés de validació per part dels serveis tècnics municipals per assegurar que compleixen els requisits establerts en les bases de participació. 

 

Un cop finalitzada la fase de validació ara s’obre el període de votacions des d’avui 23 de novembre i fins al 31 de desembre, i poden votar les persones majors de 16 anys empadronades al municipi. 

 

Aquest és el cinquè any que l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni impulsa els pressupostos participatius per apropar la presa de decisions a la ciutadania.

Comparteix amb els amics per què hi diguin la seva!

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies