Consultes de Barri 2020 (18/09/2020)

CONSULTES DE BARRI 2020

L’Àrea de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni organitza dues jornades participatives de dos dels barris del municipi: el nucli antic de Sant Antoni i la urbanització de Mas Pallí.

En una primera fase de les Consultes de Barri, es realitzaran sessions de debat amb la voluntat de conèixer de primera mà les necessitats i recollir propostes de millora. Com a complement de la sessió presencial també es realitzarà enguany una sessió telemàtica per aquells veïns i veïnes que no puguin assistir a les presencials.

Per poder participar a la sessió de debat telemàtica s’haurà d’enviar un correu electrònic a participa@calonge.cat indicant el barri, nom, cognoms i el correu electrònic on haurem d’enviar l’enllaç de Zoom de la sessió.

Les sessions de debat presencials es portaran a terme, habilitant una carpa de participació ciutadana, a la mateixa via pública dels barris en els quals es fa la consulta: a la Plaça de la Llibertat de Sant Antoni, d’una banda; i a la zona verda del carrer Vall-llobrega, entre els números 6 i 8, de l’altra.

Les dates de les sessions de debat de les Consultes de Barri són:

MAS PALLÍ:

Sessió de debat presencial: dissabte 26 de setembre a les 12.00 h.

Sessió de debat telemàtica: dimarts 29 de setembre a les 19.00 h.

NUCLI ANTIC DE SANT ANTONI:

Sessió de debat presencial: dissabte 3 d’octubre a les 12.00 h.

Sessió de debat telemàtica: dimarts 6 d’octubre a les 19.00 h.

Aquesta és la tercera edició de les Consultes de Barri a Calonge i Sant Antoni, un procés participatiu que es porta a terme amb el suport d'una subvenció de la Diputació de Girona.

Comparteix amb els amics per què hi diguin la seva!

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies