Consultes de Barri 2020 (30/04/2020)

L’Àrea de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni organitzarà novament dues jornades participatives de barri amb la voluntat de conèixer de primera mà les necessitats de dos dels barris del municipi.

No obstant, amb motiu de l’actual situació d’emergència sanitària a causa del Covid-19, l’Àrea de Participació Ciutadana ha decidit ajornar les Consultes de Barris d’enguany, inicialment previstes per als mesos de maig i juny, fins als propers mesos de setembre i octubre.

Les jornades participatives estaran enfocades aquest any 2020 en els barris del Nucli de Sant Antoni, d’una banda, i al barri de la Urbanització de Mas Pallí, de l’altra.

Pendents de l’evolució de la situació d’emergència sanitària, una de les dates plantejades per a les sessions de debat és dissabte 26 de setembre, les quals es portarien a terme, habilitant una carpa de participació ciutadana, a la mateixa via pública dels barris en els quals es fa la consulta: a la Plaça de la Llibertat de Sant Antoni, d’una banda; i a la zona verda del carrer Vall-llobrega, entre els números 6 i 8, de l’altra.

Paral·lelament a la realització de les sessions presencials de debat, i com a complement a aquestes, es contempla la possibilitat de realitzar sessions de caràcter exclusivament telemàtic per aquells veïns i veïnes que no puguin assistir a les presencials, amb l’objectiu d’ampliar els canals de recollida de necessitats i propostes de millora dels barris, i que es farien amb data diferent a les sessions presencials.

Comparteix amb els amics per què hi diguin la seva!

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies