Anàlisi de la viabilitat de les propostes de les Consultes de Barri 2020 (29/10/2020)

Les sessions de debat de les Consultes de Barri, adreçades enguany a la urbanització de Mas Pallí i al nucli antic de Sant Antoni, han assolit molt bones dades d’assistència i participació, la qual cosa ha permès recollir diverses propostes de millora.

Més d’un centenar de persones van assistir el passat dissabte 3 d’octubre a la sessió de debat del nucli antic de Sant Antoni, i una cinquantena de persones van assistir a la que es va realitzar el dissabte 26 de setembre a la urbanització de Mas Pallí.

En aquests moments, els serveis tècnics de les diferents àrees i unitats en què s’organitza l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni estan analitzant la viabilitat tècnica i econòmica de les propostes de millora sorgides arrel de les sessions de debat.

Un cop analitzada la viabilitat de les propostes, s’organitzaran les corresponents sessions de retorn, en les quals l’Ajuntament convocarà de nou als veïns i a les veïnes per traslladar-los una resposta a cadascuna de les propostes de millora, indicant el període previsible d’execució en el cas de les propostes viables i, respecte les que no s’hagin validat, indicant el motiu.

Enguany és la tercera edició de les Consultes de Barri, un procés participatiu promogut per la regidoria de Participació Ciutadana amb l’objectiu d’apropar la participació als diferents barris i nuclis de població del municipi.

Comparteix amb els amics per què hi diguin la seva!

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies