Els veïns i veïnes de l'Eixample inauguren la quarta edició de les Consultes de Barri (09/09/2021)

Els veïns i veïnes de l’Eixample van inaugurar, a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni, la quarta edició de les Consultes de Barri, un procés participatiu impulsat per la regidora de Participació Ciutadana Mercè Orduña. El debat, la principal voluntat del qual és conèixer de primera mà les necessitats i recollir propostes de millora per als barris, va servir per captar els punts de vista dels veïns i veïnes respecte a les següents temàtiques: Medi Ambient, Enllumenat, Aigua, Residus, Via Pública, Parcs, Mobilitat, Accessibilitat, Seguretat, Oci, Manteniment, Jardineria i Comunitat.

Un cop expressades les fortaleses i les debilitats de cadascuna de les temàtiques, algunes de les propostes que es van acordar fan referència a canviar l’horari de recollida d’escombraries, trobar solucions als problemes sobre el manteniment de la riera, les diferents reformes a efectuar al paviment i la possibilitat de tenir un espai/plaça de zona verda.Les propostes seran analitzades pels serveis tècnics municipals, que valoraran la seva viabilitat tècnica i econòmica. Posteriorment, els veïns seran convocats novament per l’Ajuntament en una sessió de retorn on se’ls traslladarà, d’una banda, quines propostes no s’han pogut validar, indicant els motius, i d’altra banda, aquelles que han estat validades i que es podran portar a terme.

El segon i últim debat per a les Consultes de Barri es farà el dimecres 15 de setembre, a les 18.30 hores, a la Sala Tic del Palau Firal. En aquesta ocasió, la convocatòria és per als veïns i veïnes de Puigsapera i Sant Antoni Est.

 

Comparteix amb els amics per què hi diguin la seva!

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies