L’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni acosta la participació als barris del centre de Calonge (16/11/2018)

Un total de vint-i-cinc persones van participar en les dues Consultes de Barri que han tingut lloc a Calonge aquest mes de novembre de 2018. La Regidoria de Participació Ciutadana, amb la voluntat d’acostar la participació als barris, ha organitzat dues trobades amb els veïns i veïnes dels barris de Padró-Camp de la Llebre-Puigtavell-Puigventós, i del Nucli Històric. Les dues Consultes de Barri han tingut una gran rebuda pels veïns i veïnes, que han manifestat el seu agraïment per aquesta iniciativa que tenia per objectiu recollir l’opinió i concretar les necessitats d’aquests barris. Les sessions participatives d’aquest mes de novembre van tenir lloc a la Sala de Plens de l’Ajuntament i a la Sala Fontova. Durant les dues sessions es van abordar diversos temes plantejats per la ciutadania, fent especial incidència en la mobilitat, neteja, enllumenat, seguretat, i manteniment de la via pública, entre d’altres.

 Un cop recollides les propostes concretes i consensuades sobre les necessitats de cada barri, ara des de la Regidoria de Participació Ciutadana s’obre una fase d’anàlisi de la viabilitat tècnica i econòmica d’aquestes propostes i posteriorment tindrà lloc una nova sessió de retorn amb els veïns i veïnes d’aquests barris, prevista per a principis de 2019.

 Les Consultes de Barri són un projecte desenvolupat per la Regidoria de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni, i s’afegeixen als canals de participació ja existents, com les bústies fixes situades a les Oficines d’Atenció Ciutadana del municipi, les bústies mòbils, el portal participa.calonge.cat i els pressupostos participatius.

Comparteix amb els amics per què hi diguin la seva!

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies