L’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni apropa la participació ciutadana als barris (06/11/2017)

L’Àrea de Participació Ciutadana organitza dues sessions participatives als barris de Torre Colomina i Cases Noves aquest mes de novembre de 2017

 

L’Àrea de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni organitza dues jornades participatives de barri. Amb la voluntat de començar a copsar l’opinió i les necessitats dels diferents barris del municipi s’han programat dues sessions, una dirigida als veïns i veïnes de Torre Colomina, i l’altre adreçat als de les Cases Noves. En el primer dels casos la sessió participativa tindrà lloc el dijous 9 de novembre de 2017, mentre que en el cas de les Cases Noves es farà el dimarts 14 de novembre de 2017. En tots dos casos la trobada amb la ciutadania tindrà lloc a les 19 h. a la Sala Tic del Pavelló Firal.

Les dues sessions de debat sobre les problemàtiques i propostes de millora d’aquests barris permetran apropar la participació ciutadana als veïns i veïnes del municipi, i s’han dissenyat per poder recollir propostes consensuades que responguin a necessitats del conjunt del barri i que siguin viables tècnica i econòmicament.

Les sessions participatives de barri són un projecte desenvolupat per l’Àrea de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni, i s’afegeixen als canals de participació ja existents, com les bústies fixes situades a les Oficines d’Atenció Ciutadana del municipi, les bústies mòbils, el portal www.participa.calonge.cat i els pressupostos participatius.

Comparteix amb els amics per què hi diguin la seva!

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies