Calonge i Sant Antoni programa dues sessions de debat per a les Consultes de Barri 2021 (02/09/2021)

L’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni, amb l’objectiu d’apropar la participació ciutadana als barris, impulsa de nou el procés participatiu de les Consultes de Barri per al 2021. Enguany arriba a la seva quarta edició, i es tracta per tant d’un projecte que es consolida i en el qual l’Ajuntament hi creu fermament.

El procés participatiu s’endegarà aquest mes de setembre amb dues sessions de debat. La primera tindrà lloc a Calonge el dimecres 8 de setembre a les 18.30 hores, pels veïns i les veïnes de l’Eixample, a la Sala de Plens de l’Ajuntament; mentre que la segona es farà a Sant Antoni el dimecres 15 de setembre també a les 18.30 hores, per als veïns i les veïnes de Puigsapera i Sant Antoni Est, a la Sala Tic del Palau Firal.

Des de la regidoria de Participació Ciutadana s’han dissenyat aquestes sessions de debat amb la voluntat de conèixer de primera mà les necessitats i recollir propostes de millora per als barris.

Finalitzades les sessions de debat, les propostes seran analitzades pels serveis tècnics municipals per valorar la seva viabilitat tècnica i econòmica. Posteriorment, els veïns i les veïnes seran novament convocats/des per l’Ajuntament en una sessió de retorn on se’ls traslladarà, d’una banda, quines propostes no s’han pogut validar, indicant els motius, i d’altra banda, aquelles que han estat validades i que es podran portar a terme.

Comparteix amb els amics per què hi diguin la seva!

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies