Calonge i Sant Antoni recull 116 propostes per al procés dels Pressupostos Participatius 2022 (09/07/2021)

El període de presentació de propostes per als Pressupostos Participatius 2022, obert el 15 de juny, va finalitzar el passat diumenge 4 de juliol, i en aquestes tres setmanes s’han pogut recollir un total de 116 propostes. Enguany s’ha incorporat un nou requisit i tots els projectes han de satisfer necessitats socials, culturals o mediambientals per ser aprovats.

Les 116 propostes s’han tramitat a les àrees i unitats corresponents de l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni i durant els dies vinents els serveis tècnics municipals les revisaran i validaran. Entre les propostes rebudes hi ha la inversió en la compra de semàfors adaptats per a persones invidents, la millora de l’accessibilitat de les voreres per a persones amb mobilitat reduïda, la compra d’habitatge per ser cedit en lloguer social a famílies en situació de vulnerabilitat, la creació d’una zona d’horts urbans comunitaris i ecològics, o la instal·lació de plaques solars als edificis municipals.

El període de presentació de propostes és la primera de les tres fases del procés participatiu; la segona serà la seva validació per part dels serveis tècnics municipals; en la tercera fase, finalment, es sotmetran aquelles propostes que hagin superat els requisits a votació popular, prevista per a finals de novembre i desembre. Degut a l’elevat nombre de propostes, s’ha considerat practicar la votació en dues voltes. De la primera volta sortiran els 7 projectes finalistes i la segona determinarà el projecte guanyador dels Pressupostos Participatius 2022, pel qual es destinaran 125.000 euros del pressupost municipal d’inversions, un 25% més respecte a l’any passat.

Comparteix amb els amics per què hi diguin la seva!

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies