La Plataforma Participa de l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni es consolida (06/11/2017)

La Plataforma Participa, impulsada per la regidoria de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni, es consolida com el canal que cada cop utilitza més la ciutadania per fer arribar les seves peticions i suggeriments. Durant l’any 2016, quan es va posar en funcionament aquest canal, es van rebre un total de 51 consultes, la majoria de les quals adreçades a Eficiència Energètica i Medi Ambient (33%), a Policia Local (27%) i a Obres i Serveis (18%). Durant l’any 2017 la utilització d’aquest canal ha crescut de forma clara, i el nombre de consultes s’ha més que triplicat arribant a les 181. Durant aquest any les principals consultes i suggeriments de la ciutadania s’han adreçat a Policia Local (33%), a Eficiència Energètica i Medi Ambient (27%), a Urbanisme (14%) i a Obres i Serveis (9%).  

 L’increment de participació durant aquest any es pot atribuir a les diverses accions per apropar els mecanismes de participació a la ciutadania i a l’efectivitat a l’hora de respondre a les peticions. En aquest sentit, a més de les bústies fixes instal·lades a diverses dependències municipals i del portal www.participa.calonge.cat, enguany també s’ha posat en funcionament una bústia de sobretaula mòbil, que ha estat situada de forma itinerant i temporal en diversos espais, com el casal de la gent gran de Calonge, el de Sant Antoni, la Biblioteca Pere Caner i la Biblioteca La Cooperativa. A tot això s’hi afegeix la renovació de la web de participació, on es pot trobar tota la informació sobre les consultes ciutadanes i també es poden enviar opinions i suggeriments online.

 Les opinions i suggeriments que rep la Plataforma Participa es deriven a les àrees afectades, de manera que siguin respostes pels tècnics municipals, i les respostes es fan arribar per correu electrònic o per telèfon a la ciutadania.

Comparteix amb els amics per què hi diguin la seva!

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies