Anàlisi de la viabilitat de les propostes dels Pressupostos Participatius 2021 (29/10/2020)

El passat dia 15 de juny l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni va obrir la fase de presentació de propostes en el marc del procés dels Pressupostos Participatius 2021, la qual es va allargar fins el 16 d’agost i va permetre recollir un total de 123 propostes.

Aquestes van ser agrupades i enviades als serveis tècnics de les diferent àrees i unitats de l’Ajuntament per analitzar la viabilitat de les propostes en base als requisits exigits, amb l’objectiu de determinar les propostes que finalment seran sotmeses a votació popular, prevista del dia 23 de novembre al 31 de desembre de 2020.

Com en altres edicions, podran participar en la votació popular les persones majors de 16 anys empadronades a Calonge i Sant Antoni, i en l’edició d’enguany s’implementarà una plataforma de votació en línia en la qual les persones participants podran escollir fins a un màxim de tres propostes amb un sistema de vot ponderat.

Enguany és la cinquena edició dels Pressupostos Participatius, un procés participatiu promogut per la regidoria de Participació Ciutadana amb l’objectiu que els veïns i les veïnes de Calonge i Sant Antoni proposin i decideixen mitjançant una votació popular el destí de fins a 100.000 euros del pressupost municipal d’inversions.

Comparteix amb els amics per què hi diguin la seva!

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies