Consultes de Barri 2017 (28/11/2017)

Les dues jornades participatives de les consultes de barri 2017 organitzades per l’Àrea de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni han tingut una gran rebuda pels veïns i veïnes, que han manifestat el seu agraïment per aquesta iniciativa que tenia per objectiu recollir l’opinió i concretar les necessitats dels barris de Torre Colomina i de les Cases Noves. Així, gairebé cinquanta veïns i veïnes han assistit al Palau Firal aquest mes de novembre per exposar les seves necessitats i suggeriments.

Les dues sessions de debat sobre les problemàtiques i propostes de millora d’aquests barris, amb una durada d’unes dues hores cadascuna, han permès apropar la participació ciutadana als veïns i veïnes del municipi i recollir propostes concretes i consensuades sobre les necessitats del barri, a partir de les quals s’obra una fase d’anàlisi de la viabilitat tècnica i econòmica d’aquestes propostes i posteriorment una nova presa de contacte amb els veïns i veïnes d’aquests barris, prevista per al proper mes de gener.

Les sessions participatives de barri són un projecte desenvolupat per l’Àrea de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni, i s’afegeixen als canals de participació ja existents, com les bústies fixes situades a les Oficines d’Atenció Ciutadana del municipi, les bústies mòbils, el portal www.participa.calonge.cat i els pressupostos participatius.

Comparteix amb els amics per què hi diguin la seva!

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies