Puigsapera i Sant Antoni Est centren la segona trobada de les Consultes de Barri (15/09/2021)

Avui es fa la segona de les reunions del procés participatiu de les Consultes de Barri, que organitza la regidoria de Participació Ciutadana de l'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni, i que arriben ja a la quarta edició. En aquesta ocasió està adreçada a les persones que viuen als veïnats de Puigsapera i Sant Antoni Est. La trobada tindrà lloc a la Sala Tic del Palau Firal de Sant Antoni, i començarà a dos quarts de set. L'objectiu és conèixer de primera mà les necessitats dels barris i recollir propostes de millora formulades pels mateixos veïns.

Finalitzades les sessions, les propostes són analitzades pels serveis tècnics municipals per valorar la seva viabilitat tècnica i econòmica. Posteriorment, els veïns se'ls convoca de nou per part de l’Ajuntament en una sessió de retorn on se’ls trasllada, d’una banda, quines propostes no s’han pogut validar, indicant-ne els motius, i d’altra banda, aquelles que han estat validades i que es podran portar a terme.
La setmana passada es va fer una primera reunió centrada en la zona de l'Eixample de Calonge. Entre les conclusions que en van sortir hi havia canviar l’horari de recollida d’escombraries, trobar solucions als problemes sobre el manteniment de la riera, les diferents reformes a efectuar al paviment dels carrers, i la possibilitat de tenir un espai de zona verda al barri.

Comparteix amb els amics per què hi diguin la seva!

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies