PRESSUPOSTOS PARTICIPATIUS 2018

  • En aquest procés hi podien participar les persones majors de 16 anys empadronades al municipi, i el període de votació va estar obert del 22 al 31 de gener.
  • Inici : 22-01-2018
  • Fi : 31-01-2018

Resultat votacions Pressupostos Participatius 2018.

Període de votació: 22/01/2018 - 31/01/2018.

Total de vots: 186 

PROPOSTAVOTS%

Projecte de millora dels parcs infantils al municipi

Adquisició de nous gronxadors a fi de mantenir l’equipament renovat i, en la línia del turisme familiar que caracteritza el nostre municipi. El projecte de millora dels parcs infantils també permetrà ampliar els jocs i modernitzar els equipaments d’aquests espais.  

 

71

38’2

Projecte d’instal·lació de circuits saludables

El projecte preveu la instal·lació d’equipaments que permetin crear circuits saludables on poder fer exercici físic a l’aire lliure. Aquests elements es situaran en diversos espais públics i podran ser utilitzats les 24 hores del dia els 365 dies de l’any, amb l’objectiu de promoure l’exercici físic i els hàbits de vida saludables.

 

33

17’7

Projecte de millora dels camins rurals

Les actuacions previstes en aquest projecte han de servir per millorar el manteniment de la xarxa de camins rurals del municipi, cada cop més utilitzada com a espai d’oci per caminar, córrer o anar en bicicleta. L’objectiu és actuar en els punts que queden més malmesos per les pluges per garantir el trànsit de vehicles i persones.

31

16’6

Projecte de millora del mobiliari urbà a diferents barris del municipi

Adquisició de papereres, bancs, fanals i d’altres elements de mobiliari urbà per tal de millorar l’espai públic del municipi. El projecte també preveu el desenvolupament de diverses zones de lleure i d’altres espais que millorin l’entorn i es converteixin en punts de trobada i de socialització per als veïns i veïnes.

 

26

14’0

Projecte de millora de les àrees de lleure per a gossos

Adquisició de fonts per a gossos, gronxadors i jocs per a gossos, així com papereres i diversos elements de mobiliari urbà per tal de millorar els espais dedicats als gossos. El projecte també inclou plantar nous arbres per crear espais d’ombra i millorar aquestes zones amb l’objectiu que els propietaris de gossos disposin d’uns espais de qualitat que es converteixin en punts de trobada on poder anar amb les seves mascotes.

25

13’5

TOTAL

186

100’0

Comparteix amb els amics per què hi diguin la seva!

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies