S'obra el termini per presentar propostes als Pressupostos Participatius(14/06/2018)

La ciutadania de Calonge i Sant Antoni podrà proposar aquest any quins són els projectes a desenvolupar durant el 2019 en el marc dels pressupostos participatius. A partir del proper 18 de juny i fins al dia 30 del mateix mes, la regidoria de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni obrirà un període de recollida de propostes en la qual la ciutadania podrà presentar les que creguin més convenients i necessàries per al municipi. Les propostes presentades per la ciutadania seran sotmeses a votació en el marc de la propera edició dels pressupostos participatius, i d’entre aquestes propostes presentades per la ciutadania en sortiran els projectes escollits per desenvolupar durant l’any vinent. 

 

Per facilitar la participació les propostes es podran fer en línia al web participa.calonge.cat o bé en paper dipositant la proposta en una de les bústies de Participa, situades a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de Calonge (Plaça de la Concòrdia, 7) o a la de Sant Antoni (Avinguda Catalunya, 26).

 

Un cop finalitzada aquesta primera fase de recollida de propostes, que acabarà el dia 30 de juny, es passarà a la fase de votació.  Aquesta segona fase s’organitzarà en un procés de votació popular de dues voltes. En la primera, prevista per a l’octubre d’enguany, s’escollirà les 7 propostes finalistes que passaran a la segona votació. En la segona, prevista pel desembre, es decidirà el projecte guanyador al qual l’Ajuntament hi destinarà un import de fins a 75.000€ dins del procés dels Pressupostos Participatius.

 

Aquest és el tercer any que l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni impulsa els pressupostos participatius per apropar la presa de decisions a la ciutadania. Els pressupostos participatius són un projecte desenvolupat per la regidoria de Participació Ciutadana i s’afegeixen als altres canals de participació ja existents, com les bústies fixes situades a les Oficines d’Atenció Ciutadana del municipi, les bústies mòbils, el portal www.participa.calonge.cat i les jornades de participació de barris. 

Comparteix amb els amics per què hi diguin la seva!

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies