Sessions de debat consultes de barri de Calonge 2018 (09/11/2018)

L’Àrea de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni organitza dues jornades participatives de barri.

Amb la voluntat de conèixer de primera mà les necessitats dels diferents barris del municipi s’han programat dues sessions a Calonge, una dirigida als veïns i veïnes del Padró-Camp de la Llebre-Puigtavell-Puigventós, i l’altre al Nucli Històric: en el primer dels casos la sessió participativa el dimecres 14 de novembre de 2018 a les 19 h. a la sala de Plens de l’Ajuntament, mentre que la del Nucli Històric el dijous 15 de novembre de 2018 a les 19 h. a la sala Fontova.

Les dues sessions de debat segueixen el disseny de recollida de propostes de millora consensuades pels veïns i veïnes, referents a les necessitats del barri, que ja es va utilitzar a les consultes de barri de 2017 i que va tenir una molt bona acollida per part dels ciutadans.

Les sessions participatives de barri són un projecte desenvolupat per la regidoria de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni, i s’afegeixen als canals de participació ja existents, com les bústies fixes situades a les Oficines d’Atenció Ciutadana del municipi, les bústies mòbils, el portal www.participa.calonge.cat i els pressupostos participatius.

Comparteix amb els amics per què hi diguin la seva!

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies