Un centenar de persones participen a les quatre Consultes de Barri de Calonge i Sant Antoni (14/04/2023)

L’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni, de la mà de la regidoria de Participació Ciutadana, ha realitzat quatre sessions participatives durant aquesta setmana passada. En aquestes primeres sessions de debat s’han recollit les necessitats dels veïns i veïnes, amb l’objectiu d’apropar la participació ciutadana i detectar propostes de millora.

Les primeres dues sessions es van celebrar el passat dimecres 12 d’ abril amb els veïns i veïnes de Mas Falet i Torre Colomina, on es va exposar la proposta d’implantació de la recollida de residus amb el sistema Porta a Porta. El dijous 13 d’ abril es van celebrar les altres dues sessions, amb el veïns i veïnes Mas Barceló, Sant Nazari, Bitller i l’Eixample, la qual va ser una sessió de retorn del procés participatiu vinculat al projecte de reurbanització que es va iniciar l’any passat.

Havent recaptat totes les propostes, des dels serveis tècnics de l’ajuntament s’analitzarà la seva viabilitat i, posteriorment, es convocarà una sessió de retorn per informar a la ciutadania de quines propostes han estat validades i es podran portar a terme.

La regidoria de Participació Ciutadana va iniciar les Consultes de Barri l’any 2017 i, amb les que s’han realitzat aquesta setmana, ja s’han dut a terme 13, amb les corresponents sessions de debat i de retorn, i algunes de les quals han afectat a més d’un barri. D’aquesta manera, a través d’aquest procés participatiu s’ha pogut apropar la participació a un total de 22 barris del municipi.

La regidora de participació ciutadana, Mercè Orduña, agraeix a tots els veïns i veïnes que han assistit a les diferents sessions de les consultes de barri en tots aquests anys, la confiança, l’ ambient respectuós i participatiu, la bona sintonia i harmonia amb les què s’ han portat a terme.

 

Comparteix amb els amics per què hi diguin la seva!

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies