Una quarantena de persones participen a la sessió de retorn de les Consultes de Barri de Calonge i Sant Antoni (06/10/2022)

Una quarantena de persones han participat aquesta setmana en les dues sessions de retorn de les Consultes de Barri. La regidoria de Participació Ciutadana va convocar els veïns i veïnes de Mas Ambrós, Puig Tomàs, L’Illa, Riufred, Parc Aumell i Torre Valentina per explicar quines eren les propostes que es portarien a terme i la seva calendarització, així com aquelles que no s’han pogut validar i els motius pels quals no es podran portar a terme. Les sessions de retorn de les consultes de barri van tenir lloc dimecres 5 d’octubre. En el cas dels barris de Mas Ambrós, Puig Tomàs, L’Illa i Riufred la sessió es va celebrar a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni i hi van participar una trentena de persones, i en el cas de Parc Aumell i Torre Valentian es va fer a la Sala TIC del Palau Firal de Sant Antoni i va comptar amb l’assistència d’una desena de veïns i veïnes.

Entre les propostes que es van recollir a Mas Ambrós, Puig Tomàs, l’Illa i Riufred destaquen les relacionades amb la mobilitat, amb la recollida de residus i amb l’enllumenat, entre d’altres. Aquests suggeriments s’afegeixen als que es van proposar a Parc Aumell i Torre Valentina, amb peticions com millorar la neteja de la riera, disposar de més aparcament o millorar l’asfaltatge d’alguns carrers.

Les Consultes de Barri són un projecte impulsat per la regidoria de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni, i es sumen als canals de participació ja existents, com les bústies fixes situades a les Oficines d’Atenció Ciutadana del municipi, les bústies mòbils ubicades als pavellons i biblioteques de Calonge i de Sant Antoni, el portal http://participa.calonge.cat/, els Pressupostos Participatius i el Banc del Temps, el darrer nou projecte ja en funcionament del qual es preveuen properament noves accions de difusió i promoció. Aquests canals s’emmarquen en l’objectiu de potenciar i seguir consolidant la participació activa de la ciutadania en la presa de les decisions públiques.

Comparteix amb els amics per què hi diguin la seva!

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies