Una trentena de veïns i veïnes assisteixen a la sessió participativa vinculada al nou projecte de reurbanització de l’Eixample (14/07/2022)

Una trentena de persones van assistir el passat dijous 7 de juliol a la sessió participativa que es va portar a terme amb motiu de l’elaboració del nou projecte de reurbanització del barri de l’Eixample de Calonge.

La sessió va permetre explicar a les persones assistents els resultats del treball previ de diagnosi, amb l’objectiu de detectar necessitats i elements de millora en matèria de pavimentació, serveis urbans, mobilitat, o enllumenat públic, entre d’altres. Fruit d’aquest treball previ, van sorgir diferents propostes i criteris d’actuació que van ser validats pels veïns i veïnes del barri de l’Eixample, alhora que es van poder recollir opinions i resoldre dubtes.

El projecte de reurbanització de l’Eixample engloba els carrers del Pont, carrer Nou, un tram de la carretera de Romanyà, el carrer Dr. Josep Maria Vilaseca, carrer de la Sala, carrer d’Enric Lluís Roura, del Camp d’en Coll, el passatge Verge de Montserrat, el carrer Balmes, carrer de l’Estacada i carrer de la Palanca. 

Comparteix amb els amics per què hi diguin la seva!

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies