Una trentena de veïns i veïnes van participar a les dues sessions, adreçades als barris del Pedró, Camp de la Llebre, Puigtavell, Puigventós i del Nucli Històric (18/03/2019)

Calonge i Sant Antoni, a 18 de març de 2019.- L’Àrea de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni ha organitzat dues sessions de retorn de les Consultes de Barris que van tenir lloc al diversos barris del centre de Calonge. Les sessions participatives van tenir lloc dijous 14 de març a la sala de Plens de l’Ajuntament, i van comptar amb la participació d’una trentena de veïns i veïnes entre les dues sessions.

Amb la voluntat d’acostar la participació als barris, la Regidoria de Participació Ciutadana organitzava aquestes dues sessions de retorn per donar resposta a les inquietuds i propostes de millora plantejades pels veïns i per les veïnes de cadascun d’aquests barris, que van participar en les sessions de debat del passat mes de novembre. Les dues Consultes de Barri organitzades durant el mes de novembre van tenir una bona acollida per part dels veïns i veïnes i durant les dues sessions es van abordar diversos temes plantejats per la ciutadania, fent especial incidència en la mobilitat, neteja, enllumenat, seguretat, i manteniment de la via pública, entre d’altres. Ara, un cop finalitzada la fase d’anàlisi sobre la viabilitat tècnica i econòmica de les propostes veïnals, es van fer les dues sessions de retorn per donar resposta a les peticions plantejades.  Per cadascuna de les qüestions l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni ha elaborat un document de treball valorant la seva viabilitat i establint també un ordre de prioritats a l’hora de portar-les a terme.

Les Consultes de Barri són un projecte desenvolupat per la Regidoria de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni, i s’afegeixen als canals de participació ja existents, com les bústies fixes situades a les Oficines d’Atenció Ciutadana del municipi, les bústies mòbils, el portal www.participa.calonge.cat i els pressupostos participatius.

Comparteix amb els amics per què hi diguin la seva!

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies